Продавець Дистриб'ютор компанії NSP розвиває свій бізнес на Prom.ua 6 років.
Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями.
Порівняти можливості діючих пакетів
Bigl.ua — приведет к покупке
Кошик
102 відгуків
Обстеження 500 грн. Дніпро.
+380 (95) 006-90-72
Дистриб'ютор компанії NSP
Кошик

Чи корисні знежирені молочні продукти?

Чи корисні знежирені молочні продукти?

Помилкова думка про користь знежирених продуктів

Існує думка, що чим менше ми їмо жиру, тим корисніше для фігури, і хорошого холестерину...

Поговоримо про кисломолочні продукти.

Кисломолочні продукти: кефір, йогурт, сир знежирюють на виробництві, у зв'язку з чим їх вага значно зменшується.

І що ж робить виробник для отримання прибутку?

Для збереження ваги, консистенції та смаку, в них додають рафінований цукор або цукрозамінник, що дає продукції додаткову калорійність.

Небезпека цукрозамінника в тому, що він "обманює" нашу ендокринну систему і збільшує тягу до простих вуглеводів.

Не складно помітити, що знежирені продукти реалізуються не у 100 г., а в 200 – 300 г. упаковках.

Вживаючи їх у такій кількості, людина з'їдає величезну кількість консервантів, барвників тахімічних ароматизаторів, тим самим завдаючи шкоди своїй кишковій флорі.

 

У чому шкода знежирених продуктів?

  • Часте вживання йогуртів жирністю 1 % стає причиною депресії і дратівливості.

 

Жири просто необхідні організму як «будівельний матеріал» Адже з них складається оболонка кожної клітини. Завдяки їм ми маємо додатковий запас енергії, вони зберігають цілісність органів при травмах, завдяки їм у нас нормалізується теплообмін.

 

Щоб кальцій, яким багаті кисломолочні продукти максимально засвоївся, необхідні жири, білки і вітамін D.Йогурт вдома. Малюнок 1.

Так в 100 г сиру міститься приблизно 95 мг кальцію. Для його засвоєння потрібно 9,5 мг жиру.

Звідси робимо висновок: ідеальна жирність сиру для найкращого засвоєння — 9 %.

Однак, якщо ви любите додавати в нього мед, сметану, йогурт або навіть горіхи, достатньо 5-процентний продукт.

 

  • Знежирені продукти не відрізняються гарним смаком, тому в них додаються есенції і цукор.

Правильний варіант купувати сметану жирністю 10-15 %, сир — 5 %, молоко і кефір — 1,5–2,5 %».

(За матеріалами Михайло Гаврилов, лікар-психотерапевт, автор запатентованої методики корекції харчового поведінки і зниження ваги, член Інституту функціональної медицини (IFM, США):

Дуже смачний і корисний йогурт можна приготувати з 2 –х капсул Бифидофилус Флора Форс компанії NSP. Цей натуральний пробіотик показаний практично всім, особливо людям з ослабленим імунітетом, літнім людям, вагітним, годуючим і, звичайно, дітям.

Ось рецепт:

Закип'ятіть 1 літр домашнього молока.

Тут Ви вже самі визначаєте жирність, просто злив присутні вгорі вершки.Йогурт з Флори НСП. Малюнок 2.

Охолоджуєте його до температури 30 - 35 гдадусов, потім додаєте розведені в невеликій кількості 2 капсули Бифидофилус Флора Форс, щоб не було грудочок.

Ви можете укутати цю ємність рушником і через 6 годин вже отримаєте готовий йогурт або скористатися Йогуртницею.

За бажанням вже собі в склянку з йогуртом додаєте фрукти, ваніль, корицю чи мед.

Залишок - 250 мл йогурту застосовуйте ще 2 рази як закваску.

Приємного Апетиту!

Консультація viber 067 314 86 95 – Швидка відповідь!

Інші статті

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner